Het team van MediPsy

 

 sabine

Mw. drs. Sabine Van Elst

 

Mijn naam is Sabine Van Elst, praktijkhouder. Ik ben afgestudeerd in de klinische psychologie aan de Vrije Universiteit van Brussel in de hoofdrichtingen;

 
- kinderen
- adolescenten
- volwassenen

Na mijn afstuderen heb ik werkervaring opgedaan in diverse settings waaronder de psychiatrie, de verpleeghuiszorg, de ambulante psychotherapie en de medische psychologie. Ik heb zowel ervaring met psychodiagnostisch onderzoek als met psychotherapeutische behandeling.

 

Registraties:
Ik ben BIG geregistreerd Psycho­therapeut (BIG-nr 79051312816), Gezondheids­zorg­psycholoog en Klinisch Psycholoog Specialist (BIG-nr 59051312825; AGB-zorgverlener: 94008951).

 

Lid van de volgende beroepsverenigingen

    • Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapie (VGCT)
    • Nederlandse Vereniging van Vrijgevestigde Psychotherapeuten (NVVP)
    • Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP)
    • Psychologen Algemene en Academische Ziekenhuizen (PAZ)
    • Nederlandse Vereniging voor Onbegrepen Lichamelijke Klachten (NOLK)

 

joycenew

Mw. drs. Joyce van Leendert

 

Mijn naam is Joyce van Leendert, psycholoog. Ik ben afgestudeerd in de medische psychologie aan de Universiteit van Tilburg, richting kinderen en jeugdigen.Tijdens mijn afstuderen heb ik werkervaring opgedaan in de ziekenhuispsychologie. Na mijn studie ben ik werkzaam geweest in een eerstelijns psychologenpraktijk en in een ambulante psychotherapiepraktijk. Ik heb zowel ervaring met psychodiagnostisch onderzoek bij kinderen als met psychotherapeutische behandeling bij zowel kinderen als volwassenen.

Ik heb tevens een postdoctorale opleiding afgerond in de cognitieve gedragstherapie en de schematherapie. 

Registraties:
Ik ben BIG-geregistreerd psychotherapeut (BIG-nr 29920641716). 
 
 
 

 moniqueMw. drs. Monique Coolen

 
Sinds 2013 ben ik verbonden aan de praktijk MediPsy. Na mijn universitaire studie orthopedagogiek aan de universiteit van Utrecht heb ik de registraties GZ-psycholoog en vervolgens psychotherapie (voor volwassenen) behaald. Ik heb ruime ervaring binnen de GGZ opgedaan en heb gewerkt met de doelgroepen volwassenen en jeugd. Tevens heb ik ook een aantal jaren op de afdeling medische psychologie, in een ziekenhuis te Zwitserland, gewerkt. Mijn affiniteit ligt bij het psychotherapeutisch werk hoewel ik ook psychodiagnostisch geschoold ben. Daarnaast bied ik sinds 2009 groepsbehandelingen mindfulness.
 
Registraties:
Ik ben BIG geregistreerd gezondheidszorgsycholoog (BIG-nr 19008345025) en BIG geregistreerd psychotherapeut (BIG-nr 39008345016).
 
 
 
 
Miranda new

 Mw. drs. Miranda Hanssen

 

Mijn naam is Miranda Hanssen, gezondheidszorgpsycholoog. Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Maastricht als neuropsycholoog. Ik heb meerdere jaren werkervaring opgedaan binnen de verstandelijk gehandicaptenzorg, de ambulante geestelijke gezondheidszorg en de ziekenhuispsychologie.

Ik ben zowel vertrouwd met neuropsychologisch onderzoek, persoonlijkheidsdiagnostiek als met psychotherapeutische behandelingen.
 
Registraties:
Ik ben BIG geregistreerd gezondheidszorgpsycholoog (BIG-nr. 59916839125).

 

Ruth2

Mw. drs. Ruth Clout

Mijn naam is Ruth Clout, psycholoog. Ik ben afgestudeerd in de medische psychologie aan de Universiteit van Tilburg, richting kinderen en jeugdigen. Tijdens mijn afstuderen heb ik werkervaring opgedaan in de ziekenhuispsychologie op het vlak van psychodiagnostiek, individuele en groepsbehandelingen. Na mijn studie ben ik werkzaam geweest in de ambulante geestelijke gezondheidszorg voor zowel kinderen als volwassenen en heb ik veelal thuis in gezinnen gewerkt. Daarnaast heb ik mijn ervaring verder uit kunnen breiden in het Sint Jans Gasthuis te Weert.

  

Registraties:

Als afgestudeerd medisch psycholoog ben ik momenteel in opleiding tot gezondheidszorpsycholoog.

 

 

petraMw. drs. Petra Wiermans

 

Ik ben Petra Wiermans. Na afronding van de studie creatieve therapie heb ik in Leiden orthopedagogiek gestudeerd. Na deze opleiding heb ik de registraties GZ-psycholoog en vervolgens het specialisme Klinisch Psycholoog behaald. Tijdens en na mijn opleidingstraject heb ik als diagnosticus en behandelaar gewerkt met kinderen en jeugdigen in de GGZ. Sinds 2014 ben ik als hoofdbehandelaar/psychotherapeut ook werkzaam met volwassenen. Als behandelaar werk ik integratief: ik maak in de behandeling gebruik van verschillende inzichten en diverse methodes, afgestemd op hetgeen iemand nodig heeft. 


Registraties:

Ik ben BIG geregistreerd klinisch psycholoog (BIG-nr 29056275425) en BIG geregistreerd Psychotherapeut (BIG-nr 49056275416)

 

 

adriana

Mw. drs. Adriana Krasuska

 

Mijn naam is Adriana Krasuska. Ik heb de studie psychologie, richting volwassenen en ouderen, afgerond aan de Universiteit van Tilburg. Nadien heb ik ruime werkervaring opgedaan binnen de ambulante GGZ en de ziekenhuispsychologie. Mijn affiniteit ligt bij het behandelen van angst- en stemmingsproblemen, eetstoornissen, persoonlijkheidsproblematiek en medisch gerelateerde psychische klachten.

  

Registraties:

Ik ben BIG geregistreerd gezondheidszorgsycholoog (BIG nr. 89913524025) en daarnaast cognitief gedragstherapeut VGCT. Momenteel ben ik in opleiding tot BIG-geregistreerd psychotherapeut.

 

FransLDhr. drs. Frans Loman

 

Mijn naam is Frans Loman,  psychiater. Ik heb ruime ervaring opgedaan in de algemene psychiatrie evenals in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Daarbinnen ben ik zowel klinisch als poliklinisch werkzaam geweest.

Bij MediPsy ligt de nadruk van mijn werkzaamheden op het bieden van consultatie en medicamenteuze behandeling.  

 

Registraties

Ik heb een BIG-registratie als psychiater (BIG-nr 29022558101; AGB-code 030067223) en als psychotherapeut (BIG-nr 19022558116)

Harm van de MorgelDhr. drs. Harm van de Mortel

 
Mijn naam is Harm van de Mortel. Ik werk als psychiater en heb jarenlang werkervaring opgedaan binnen de reguliere ambulante GGZ en andere kleine instellingen. 
Bij Medipsy zullen mijn werkzaamheden vooral bestaan uit diagnostische consultatie en het uitvoeren van medicamenteuze behandelingen. 
 
Als psychiater heb ik een BIG-registratie (BIG 69050417101) en AGB-code (03068567).

 

Locatie SJG

Sint Jans Gasthuis

Vogelsbleek 5

6001 BE  Weert

 

 

Locatie Het Gezondheidshuys

Oudenakkerstraat 61

6006 BB  Weert

 

 

Tel: 0495-796800

 

AGB-praktijkcode: 9457558