Clientenraad

 

Cliëntenraad

Bij MediPsy staat de cliënt centraal. We streven naar klantvriendelijke, deskundige zorg- en dienstverlening waarin het welbevinden van de cliënt centraal staat. Om dit zo goed mogelijk waar te kunnen maken, maken we gebruik van de adviezen van onze cliëntenraad.

De cliëntenraad bestaat uit voormalige cliënten, huidige cliënten en belanghebbenden uit de directe omgeving van de cliënt. De cliëntenraad doet voorstellen voor kwaliteitsverbetering van onze zorgverlening, signaleert knelpunten en adviseert bij beleidsbeslissingen. U kunt de cliëntenraad benaderen via . Via dit mailadres kunt u ook kenbaar maken de wens om een vergadering bij te wonen of een agendapunt aan te dragen. De clientenraad zal dan met u contact opnemen. 

Jaarverslag

De cliëntenraad stelt ieder jaar een verslag op, waarin wordt aangegeven wat de werkzaamheden van het afgelopen jaar zijn geweest en wat de aandachtspunten zijn voor de toekomst. Het jaarplan en jaarverslag zijn opvraagbaar.

 

Is de cliëntenraad iets voor u?

De cliëntenraad is regelmatig op zoek naar nieuwe leden die met een frisse blik tegen onze zorgverlening aankijken. Voldoet u aan onderstaand profiel en woont u in het werkgebied van onze instelling? Neem dan contact met ons op.

Dit is wat we van u verwachten:

  • u bent (ex-)cliënt of u behoort tot de naasten;
  • u heeft interesse in de geestelijke gezondheidszorg en in het functioneren van onze instelling;
  • u bent bereid zich in te zetten voor de belangen van de cliënten van MediPsy;
  • u bent in staat om een paar uur per maand vrijwillig te besteden aan werkzaamheden voor de cliëntenraad zoals vergaderen, onderhouden van contacten, voorbereiden van adviezen en uitvoeren van overige taken.

U kunt zich aanmelden of meer informatie opvragen via .

Locatie SJG

Sint Jans Gasthuis

Vogelsbleek 5

6001 BE  Weert

Locatie Het Gezondheidshuys

Oudenakkerstraat 61

6006 BB  Weert

 

Tel: 0495-796800

 

AGB-code instelling: 2220888

 

Voor verwijzers en zorgverleners:

 

Lifelineadres: