Het team van MediPsy

 sabine

Mw. drs. Sabine Van Elst

 
Mijn naam is Sabine Van Elst, praktijkhouder. Ik ben afgestudeerd in de klinische psychologie aan de Vrije Universiteit van Brussel. Na mijn afstuderen heb ik werkervaring opgedaan in diverse settings waaronder de psychiatrie, de verpleeghuiszorg, de ambulante psychotherapie en de medische psychologie. Ik heb zowel ervaring met psychodiagnostisch onderzoek als met psychotherapeutische behandeling.
 
Aanwezig op: maandagochtend, dinsdag (overdag en avond)
 
Registraties:
Ik ben BIG geregistreerd Psycho­therapeut (BIG-nr 79051312816), Gezondheids­zorg­psycholoog en Klinisch Psycholoog (BIG-nr 59051312825; AGB-zorgverlener: 94008951). 

 

Lid van de volgende beroepsverenigingen

  • Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapie (VGCT)
  • Nederlandse Vereniging van Vrijgevestigde Psychotherapeuten (NVVP)
  • Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP)
  • Psychologen Algemene en Academische Ziekenhuizen (PAZ)
  • Nederlandse Vereniging voor Onbegrepen Lichamelijke Klachten (NOLK)
  • Nederlandse Vereniging voor Psychosociale Oncologie (NVPO)

joycenew

Mw. drs. Joyce van Leendert

Mijn naam is Joyce van Leendert, psychotherapeut. Ik ben afgestudeerd in de medische psychologie aan de Universiteit van Tilburg, richting kinderen en jeugdigen.Tijdens mijn afstuderen heb ik werkervaring opgedaan in de ziekenhuispsychologie. Na mijn studie ben ik werkzaam geweest in een eerstelijns psychologenpraktijk en in een ambulante psychotherapiepraktijk. Ik heb zowel ervaring met psychodiagnostisch onderzoek bij kinderen als met psychotherapeutische behandeling bij zowel kinderen als volwassenen. Ik heb tevens een postdoctorale opleiding afgerond in de cognitieve gedragstherapie en de schematherapie. 

Aanwezig op: gemiddeld eenmaal per 6 weken; door de week dagelijks beschikbaar voor onlinetherapie c.q. gesprekstherapie via beeldbellen. 

Registraties:
Ik ben BIG-geregistreerd psychotherapeut (BIG-nr 29920641716). 
 
 monique

Mw. drs. Monique Coolen

 
Mijn naam is Monique Coolen. Na mijn universitaire studie orthopedagogiek aan de universiteit van Utrecht heb ik de registraties GZ-psycholoog en vervolgens psychotherapie (voor volwassenen) behaald. Ik heb ruime ervaring binnen de GGZ opgedaan en heb gewerkt met de doelgroepen volwassenen en jeugd. Tevens heb ik ook een aantal jaren gewerkt op de afdeling medische psychologie van een ziekenhuis in Zwitserland. Ik heb me verder geschoold in de mindfulness. Momenteel ben ik als praktijkopleider verbonden aan Medipsy
 
Registraties:
Ik ben BIG geregistreerd gezondheidszorgsycholoog (BIG-nr 19008345025) en BIG geregistreerd psychotherapeut (BIG-nr 39008345016).
 
 
 Miranda new

Mw. drs. Miranda Hanssen

Mijn naam is Miranda Hanssen, gezondheidszorgpsycholoog en psychotherapeut. Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Maastricht als neuropsycholoog. Ik heb meerdere jaren werkervaring opgedaan binnen de verstandelijk gehandicaptenzorg, de ambulante geestelijke gezondheidszorg en de ziekenhuispsychologie. Ik ben zowel vertrouwd met neuropsychologisch onderzoek, persoonlijkheidsdiagnostiek als met psychotherapeutische behandelingen.

Aanwezig op: maandag en donderdag
 
Registraties:Ik ben BIG geregistreerd gezondheidszorgpsycholoog (BIG-nr 59916839125) en BIG geregistreerd psychotherapeut (BIG-nr 799168391160). 
 Ruth2

Mw. drs. Ruth Clout

Mijn naam is Ruth Clout, gezondheidszorgpsycholoog. Ik ben afgestudeerd in de medische psychologie aan de Universiteit van Tilburg, richting kinderen en jeugdigen. Tijdens mijn afstuderen heb ik werkervaring opgedaan in de ziekenhuispsychologie op het vlak van psychodiagnostiek en behandelingen. Na mijn studie ben ik werkzaam geweest in de ambulante geestelijke gezondheidszorg voor zowel kinderen als volwassenen en heb ik veelal thuis in gezinnen gewerkt. Daarnaast heb ik mijn ervaring verder uit kunnen breiden in het Sint Jans Gasthuis te Weert.

Aanwezig op:  dinsdag, woensdag en vrijdag

Registraties: Ik ben BIG geregistreerd gezondheidszorgpsycholoog (Big-nr 9923813625).
 
 

 

FransL

 

Dhr. drs. Frans Loman

Mijn naam is Frans Loman,  psychiater. Ik heb ruime ervaring opgedaan in de algemene psychiatrie evenals in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Daarbinnen ben ik zowel klinisch als poliklinisch werkzaam geweest. Bij MediPsy ligt de nadruk van mijn werkzaamheden op het bieden van consultatie en medicamenteuze behandeling.  

Aanwezig op:  dinsdagavond

Registraties: Ik heb een BIG-registratie als psychiater (BIG-nr 29022558101; AGB-code 030067223) en als psychotherapeut (BIG-nr 19022558116)
 
 

jeroen2

Dhr. drs. Jeroen Zwegers

Mijn naam is Jeroen Zwegers. Ik ben afgesturdeerd aan de Universiteit van Maastricht als neuropsycholoog. Tijdens mijn studie heb ik werkervaring opgedaan op de afdeling medische psychologie van een ziekenhuis. Daarna ben ik meerdere jaren werkzaam geweest in de forensische zorg en in een revalidatiesetting. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in de behandeling van volwassenen met medisch gerelateerde psychisch klachten. Momenteel ben ik in opleiding tot BIG-geregistreerd psychotherapeut.
Aanwezig op: maandag, dinsdag (overdag en avond), donderdag
Lid van de volgende beroepsvereniging:
- Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) ( lidnr. 220245). 
 
 lieke

Mw. drs. Lieke Gerrits

Mijn naam is Lieke Gerrits. Ik ben afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen als neuropsycholoog. Tijdens en na mijn studie heb ik werkervaring opgedaan binnen de neuropsychiatrie, zowel klinisch als ambulant bij volwassenen en ouderen. Daarna ben ik werkzaam geweest in de ouderenzorg en in de medische psychologie. Ik ben bekend met neuropsychologisch onderzoek, persoonlijkheidsonderzoek en behandeling (waaronder EMDR). Momenteel ben ik in opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog.
Aanwezig op: dinsdag, vrijdag
Lid van de volgende beroepsverenigingen: 
- Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie (VGCT)
- Landelijke Vereniging van Medisch Psychologen (LVMP)
 caroline

Mw. drs. Caroline Jakimowicz 

Mijn naam is Caroline Jakimowicz, gezondheidszorgpsycholoog. Na het behalen van mijn diploma Geestelijke Gezondheidskunde aan de Universiteit van Maastricht werkte ik eerst in de jeugdzorg en later in de volwassenenzorg bij verschillende ziekenhuizen en zorginstellingen. Gaandeweg heb ik mij gespecialiseerd in de de behandeling van angst- en stemmingsstoornissen, medisch gerelateerde psychische klachten en psychische klachten samenhangend met zwangerschap/ouderschap. In behandeling maak ik gebruik van verschillende effectief gebleken behandelmethoden die op maat worden ingezet om iemand zijn of haar balans te laten (her)vinden. 
 
Aanwezig op: vrijdag
 
Registraties:
Ik ben BIG-geregistreerd GZ-psycholoog (BIG-nummer 69922431825). 
 
Lid van de volgende verenigingen:
Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie (NVGzP) 
 jvanlier

 Joop van Lier

Mijn naam is Joop van Lier, psychiater. Ik heb veel ervaring opgedaan in de ziekenhuispsychiatrie, onder andere in het Sint Anna Ziekenhuis te Geldrop en eerder in het Laurentius Ziekenhuis  te Roermond. Daarmee hoop ik een goede bijdrage te kunnen leveren aan  MediPsy, waar de problematiek vaak ligt op het grensvlak tussen somatiek en psyche. 
 
Aanwezig op: donderdagochtend
 

 

Theo van den Hooven

Mijn naam is Theo van den Hoven. Ik ben contextueel therapeut en tevens basistherapeut in de Emotion Focusses Therapy. Ik word ingeschakeld als er sprake is van relatie- en/of ssyteemproblematiek.
 
 
Aanwezig op: in overleg
 
 
 johndevet2

 

John de Vet

Ik ben John de Vet, sociaal psychiatrisch verpleegkundige. Ik begeleid mensen op weg naar herstel. Daarnaast heb ik een passie ontwikkeld voor mindfulness en geef ik meditatie- en mindfulnesstrainingen. 
 
 
Aanwezig op: in overleg
 aagjeevers

 

Aagje Evers

Ik ben Aagje Evers, basispsycholoog in opleiding tot gezondheiszorgpsycholoog. Mijn psychologiestudie heb ik afgerond in Amsterdam, waarna ik werkervaring heb opgedaan in een revalidatiesetting. Ik ben geschoold in ACT, EMDR en in de cognitieve gedragstherapie.
 
Aanwezig op: maandag, woensdag, donderdag en vrijdag
 natascha

 

Natascha van de Waarsenburg

Mijn naam is Natascha van de Waarsenburg. Ik werk als office-manager bij MediPsy, wat inhoudt dat ik veel achter de schermen organiseer. Ik regel ook de inschrijvingen, dus mensen die zich aanmelden krijgen mij aan de lijn en tijdens dat gesprek probeer ik samen met u te bepalen welke hulpverlener het beste bij u past.
 
Aanwezig op: maandag, woensdag, donderdag en vrijdag

. drs. Caroline Jakimowicz 

Natascha van de Waarsenburg

Locatie SJG

Sint Jans Gasthuis

Vogelsbleek 5

6001 BE  Weert

Locatie Het Gezondheidshuys

Oudenakkerstraat 61

6006 BB  Weert

 

Tel: 0495-796800

 

AGB-code instelling: 2220888

 

Voor verwijzers en zorgverleners:

 

Lifelineadres: