MediPsy helpt

Steeds meer mensen krijgen in het leven te maken met psychische problemen. Zelf of in de directe omgeving. Dat is niet zo gek want de samenleving verandert in rap tempo. Het vraagt nogal wat om bij te blijven met alle veranderingen in onze omgeving. Zit het psychisch tegen, loop je tegen grenzen aan en heb je behoefte aan ondersteuning? Dan helpt MediPsy je verder. 

Aanmelden

Wil je je aanmelden? Klik dan hieronder voor onze online aanmeldformulieren:

Jij hebt de regie

MediPsy biedt verschillende vormen van hulp. Welke het beste bij jou past, bepaal je zelf in overleg met je behandelaar. Jij weet waar je staat en waar je heen wilt. Wij bieden jou de keuze uit bewezen effectieve behandelmodules. Bij ons heb jij de regie. Wij helpen je om je doelen te bereiken, zodat je (weer) het leven kunt leiden dat bij jou past.

Familie en directe omgeving hebben ook een stem

Als ouder, partner, familielid of bekende ben je voor MediPsy een serieuze gesprekspartner. Jij weet namelijk van dichtbij wat er aan de hand is en je kunt een belangrijke rol spelen in het herstel. We proberen ook oog te hebben voor jouw situatie. We helpen jou als familielid of als relatie om er voor je naaste te zijn en toch je eigen grenzen te bewaken. Soms schakelen we je in als hulpcoach om nieuw gedrag in te oefenen. Uiteraard gebeurt dat altijd met toestemming van de hulpvrager. 

Ik wil weten wat ik heb

MediPsy kijkt samen met jou naar wat er aan de hand is. Wat zijn jouw valkuilen? Wat staat jopuw geluk in de weg?

Dat doen we aan de hand van het gesprek. Indien nodig doen we aanvullend vragenlijstonderzoek of nemen we psychologische tests af. 

Ik loop vast in mijn leven

Wij doen ons best om je helpen van je klachten af te komen of anders met situaties te leren omgaan. Dat doen we aan de hand van bewezen effectieve behandelmethoden, ook wel behandelrichtlijnen genoemd. We doen het vooral samen en verwachten van jou een actieve bijdrage in het veranderingsproces.