Het laatste nieuws:

Wijziging praktijklocatie

MediPsy is verhuisd naar  Gebouw 2 van het voormalige kazerneterrein, gelegen aan de Kazernelaan 101, 6006 SP. te Weert. Naast 7 modern ingerichte spreekkamers is er ook een groepsruimte aanwezig. Er zijn vrije parkeerplaatsen voorzien aan de zijkant van het gebouw,  te bereiken via de hoofdingang (groene poort) tegenover de bushalte aan de Kazernelaan.

MediPsy bevindt zich bij het inrijden van de poort meteen in het.eerste gebouw gelegen aan uw linkerkant.  

Mindervaliden kunnen gebruik maken van de mindervalidenparkeerplaats. Daarvoor moet u via de achterzijde helemaal rond het gebouw rijden. Bij de achteringang graag even een telefoontje naar 0495-796800 zodat u (met hulp) wordt binnengelaten. 

Nieuw bekostigingssysteem in de GGZ

Per 1 januari 2022 wordt een nieuw systeem van bekostiging ingevoerd in de GGZ. Het zorgprestatiemodel. Lees in onderstaande folder wat dit voor jou betekent:  

https://www.zorgprestatiemodel.nl/shared/content/uploads/2021/11/Patientfolder-zorgprestatiemodel-incl-illustraties-digitale-versie.pdf

Voorzorgsmaatregelen in verband met Coronavirus

In de praktijklocatie worden geen handen meer geschud en zijn de wachtkamerstoelen op volgoende ruime afstand uit elkaar gezet. Medewerkenden desinfecteren hun handen voorafgaand aan elk gesprek.

Patienten met verschijnselen van hoesten, koorts of verkoudheid worden nadrukkelijk verzocht de praktijklocatie te vermijden en de afspraak telefonisch of via beeldbellen te laten plaatsvinden.

Instructie bij beeldbellen via Therapieland:

Beeldbellen kan via Therapieland (beiden zijn AVG-proof). Zorg voor een rustige omgeving waar u ongestoord het gesprek kunt aangaan.

Instructie bij beeldbellen via Therapieland:

U krijgt een uitnodigingsmail van Therapieland. Het beeldbellen werkt het beste in Chrome, Edge of Opera, dus we raden u aan om de link in een van deze browsers te openen. Het beeldbelgesprek kan direct geopend worden. U dient wel toestemming te geven om uw camera en microfoon te gebruiken ten behoeve van het beeldbellen.

Bekijk hier de Instructievideo beeldbellen via Therapieland

Mindfulness in Wijkcentrum Keenterhart

De mindfulnessbijeenkomsten in Keenterhart vinden plaats op de even maandagen van 15.45u tot 17.00 u in Wijkcentrum Keenterhart. Aanmelden kan via info@medipsy.nl. Vanwege de coronamaatregelen zijn de bijeenkomsten tot nader bericht opgeschort.