Het laatste nieuws:

Voorzorgsmaatregelen in verband met Coronavirus

In de praktijklocatie worden geen handen meer geschud en zijn de wachtkamerstoelen op volgoende ruime afstand uit elkaar gezet. Medewerkenden desinfecteren hun handen voorafgaand aan elk gesprek.

Patienten met verschijnselen van hoesten, koorts of verkoudheid worden nadrukkelijk verzocht de praktijklocatie te vermijden en de afspraak telefonisch of via beeldbellen te laten plaatsvinden.

Instructie bij beeldbellen via Therapieland:

Beeldbellen kan via Therapieland (beiden zijn AVG-proof). Zorg voor een rustige omgeving waar u ongestoord het gesprek kunt aangaan.

Instructie bij beeldbellen via Therapieland:

U krijgt een uitnodigingsmail van Therapieland. Het beeldbellen werkt het beste in Chrome, Edge of Opera, dus we raden u aan om de link in een van deze browsers te openen. Het beeldbelgesprek kan direct geopend worden. U dient wel toestemming te geven om uw camera en microfoon te gebruiken ten behoeve van het beeldbellen.

Bekijk hier de Instructievideo beeldbellen via Therapieland

Mindfulness in Wijkcentrum Keenterhart

De mindfulnessbijeenkomsten in Keenterhart vinden plaats op de even maandagen van 15.45u tot 17.00 u in Wijkcentrum Keenterhart. Aanmelden kan via info@medipsy.nl. Vanwege de coronamaatregelen zijn de bijeenkomsten tot nader bericht opgeschort.